Om Merko Bygg

Entreprenørtjenester med kvalitet i Norge

Peritus Entreprenør AS tilbyr sine tjenester som totalentreprenør. Vår styrke ligger i dyktige og erfarne medarbeider og en solid posison som utførende for renovering og ombygging av næringsbygg.

Peritus Entreprenør AS ble etablert i Mars 2014 basert på ideen om at vårt engasjement for kvalitet og pålitelighet kan bidra å hjelpe våre kunder og gjøre oss til en god partner for entreprenørtjenester.. Vår styrke ligger i profesjonelle og erfarne medarbeidere og en solid posisjon innen rehabilitering og ombygging av næringsbygg. Fra våren 2016 ble selskapet en del av Merko group, det ledende entreprenør- og boligutviklingsselskap i den baltiske region. Som del av Merko group vil vi være i stand til å løse utfordringer i en større og mer kompleks sammenheng.

Vi rekrutterer medarbeidere med god kompetanse og erfaring, spesielt innenfor rehabilitering og ombygging. Basert på en erfaren medarbeiderstab har Peritus Entreprenør i løpet av få år lykkes med å bygge opp en solid posisjon som utførende entreprenør innenfor renovering og ombygging av næringslokaler. En nøkkelfaktor i prosjektgjennomføring er å sikre god kommunikasjon mellom alle på byggeplass for å sikre felles forståelse av prosjektoppgaver om mål.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I våre prosjekter og oppdrag fokuserer vi mye på å forstå våre kunders ideer og målsetninger og møter forventninger med pålitelighet, fleksibilitet, kvalitet og ikke minst levere på avtalt tid.

I løpet av de nærmeste år har vi ønske og målsetning om å utvikle selskapet betydlige i både kompleksitet og større på prosjekter som en naturlig følge av å være en del av Merko group. Peritus Entreprenør vil fortsette sin virksomhet som et norsk selskap og i overstemmelse med de høye krav til kvalitet som gjelder det det norske marked samtidig som vi drar fordel av den brede erfaring, høye kompetansenivå og finansiell styrke som Merko representerer.

Vi tar ansvar for våre handlinger som har betydning for våre ansatte, kunder og partnere, såvel som lokale kommuner, ansvar for miljø og samfunnshensyn genrerelt.

Les mer om Merko-gruppens virksomhetspraksis og støtte til prosjekter

Kunde  referanse

Pecunia Eiendom har noen få prinsipper; enkelt, raskt og med høy kvalitet i alt vi gjør. Det er derfor viktig at de som utfører arbeid på våre eiendommer kjenner til og jobber etter samme prinsipper. Peritus Entreprenør AS har god erfaring innenfor rehabilitering og ombygging av kontor og næringsarealer. De har utført prosjekter med den kvalitet og de forventninger vi setter pris på: rett kvalitet til rett pris og tid.

Per Erik Fjeld
Pecunia AS

Peritus leverer god kvalitet til avtalt tid – de er tilpasningsdyktige i prosjekter og alltid løsningsorienterte. Rett og slett en god samarbeidspartner.

Hanne Margrethe Hjermann
IARK, partner

Eierstyring og selskapsledelse

LEDELSE

ARNE AUSTAD
CEO
E-mail: arne@merkobygg.no
Mob: 4738 8380

TOM BREDE JOHANSEN
Prosjektsjef/Ass.daglig leder
E-mail: tom.b@merkobygg.no
Mob: 9204 8680

STYRE

ARNE AUSTAD
CEO
Peritus Entreprenør AS

TÕNU TOOMIK
Konsernledelse
AS Merko Ehitus 

ANDRES MADALIK
Direktør skandinaviske marked
AS Merko Ehitus